Nexa-Logo-4.png
facebook-icon-2.pngtwitter-icon.pnggplus-icon.pngyoutube-icon.png

Välkomna till vår nya "Trådlösa" katalog som visar på många bra nyheter för året. Nexa Professional blir kompatibelt med System Nexa, nya trådlösa dörrklockor, inbyggnadsmodul för LED styrning (230 V) etc..Den tryckta katalogen beräknas vara ute i butik ca V.8.

pdf Innovative Wireless Lightning Control

Nyhetsarkiv

Bäst i Test!
Bäst i Test!
Vår brandsläckare vann i alla kategorier när SVT Plus testade marknadsledande brandsläckare. Se testet här.
10 apr 2015
Test av första-hjälpen-väskor
Test av första-hjälpen-väskor
Tidningen Arbetet har testa marknadens vanligast Första-hjälpen-väskor och är nöjd med vår testdeltagare och ger den betyget 4 av 5 och en andraplats i testet.
20 mar 2015
Elfack 2015
Elfack 2015
Den 5-8 maj hittar ni oss på Elfack i Göteborg, kom gärna förbi och prata med oss. Vi ses i monter F04:51
20 feb 2015
Ny logotype
Ny logotype
Vi ser över våra logotyper en aning. Den befintliga Nexa-logtypen har sett likadan ut sedan Nexa grundades 1997 och en liten modernisering är på sin plats.
9 feb 2015
Nya videoguider
Nya videoguider
Nu har vi 8 nya filmer som hjälper dig att snabbt komma igång med dina Nexaprodukter. Vi visar hur man parar ihop sändare och mottagare, radera minnet på mottagare och annat som är nyttigt att känna till.
8 sep 2014
Nexa Pro försvinner
Nexa Pro försvinner
Varumärket Nexa Pro kommer inte längre att användas, istället stärker vi System Nexa med produkterna från Pro. Nexa Pro består i dag av fyra olika trådlösa väggsändare anpassade för ELJO Trend, ELKO och Schneider Exxact samt två mottagare med inbyggd timer och andra finesser. Dessa produkter flyttas nu över till System Nexa och nya förpackningar rullas ut efter hand.
11 jul 2014
Nyhet - Nexa Outlet
Nyhet - Nexa Outlet
I vår outlet hittar ni utöver produkter som har utgått eller ska utgå även reservdelar och fynd. En och annan produkt som aldrig tidigare har funnits på marknande går också att hitta. ​
11 jul 2014
Trappkoppling med Nexa
Trappkoppling med Nexa
En trappkoppling är när man har två eller flera strömbrytare som styr samma armatur. Så här kopplar man en trappkoppling som även kan fjärrstyras med fjärrkontroll eller via Nexa Gateway.
31 mar 2014
Nexa släcker världen
Nexa släcker världen
Earth Hour är världens största miljömanifestation då miljontals människor visar sitt engagemang för miljön genom att släcka ljuset under en timmes tid. 29 Mars kl släcker vi på Nexa därför er belysning under 1 timma, vare sig ni vill eller inte. Och vi gör det helt trådlöst!
26 mar 2014
Ny produkt - WST-916
Ny produkt - WST-916
Nu är vår nya väggsändare på väg ut till våra återförsäljare. Med WST-916 kan alla våra mottagare användas som korttidstimer. Stäng till exempel av kaffebryggaren eller strykjärnet automatiskt efter 30 minuter. Både säkert och miljövänligt!
7 mar 2014