logo
facebook-icon-2.pngtwitter-icon.pnggplus-icon.pngyoutube-icon.png

Välkomna till vår nya "Trådlösa" katalog som visar på många bra nyheter för året. Nexa Professional blir kompatibelt med System Nexa, nya trådlösa dörrklockor, inbyggnadsmodul för LED styrning (230 V) etc..Den tryckta katalogen beräknas vara ute i butik ca V.8.

pdf Innovative Wireless Lightning Control

Nyhetsarkiv

Nya videoguider
Nya videoguider
Nu har vi 8 nya filmer som hjälper dig att snabbt komma igång med dina Nexaprodukter. Vi visar hur man parar ihop sändare och mottagare, radera minnet på mottagare och annat som är nyttigt att känna till.
8 sep 2014
Nexa Pro försvinner
Nexa Pro försvinner
Varumärket Nexa Pro kommer inte längre att användas, istället stärker vi System Nexa med produkterna från Pro. Nexa Pro består i dag av fyra olika trådlösa väggsändare anpassade för ELJO Trend, ELKO och Schneider Exxact samt två mottagare med inbyggd timer och andra finesser. Dessa produkter flyttas nu över till System Nexa och nya förpackningar rullas ut efter hand.
11 jul 2014
Nyhet - Nexa Outlet
Nyhet - Nexa Outlet
I vår outlet hittar ni utöver produkter som har utgått eller ska utgå även reservdelar och fynd. En och annan produkt som aldrig tidigare har funnits på marknande går också att hitta. ​
11 jul 2014
Trappkoppling med Nexa
Trappkoppling med Nexa
En trappkoppling är när man har två eller flera strömbrytare som styr samma armatur. Så här kopplar man en trappkoppling som även kan fjärrstyras med fjärrkontroll eller via Nexa Gateway.
31 mar 2014
Nexa släcker världen
Nexa släcker världen
Earth Hour är världens största miljömanifestation då miljontals människor visar sitt engagemang för miljön genom att släcka ljuset under en timmes tid. 29 Mars kl släcker vi på Nexa därför er belysning under 1 timma, vare sig ni vill eller inte. Och vi gör det helt trådlöst!
26 mar 2014
Ny produkt - WST-916
Ny produkt - WST-916
Nu är vår nya väggsändare på väg ut till våra återförsäljare. Med WST-916 kan alla våra mottagare användas som korttidstimer. Stäng till exempel av kaffebryggaren eller strykjärnet automatiskt efter 30 minuter. Både säkert och miljövänligt!
7 mar 2014
100000 visningar på Youtube
100000 visningar på Youtube
Snart har 100000 personer sett våra filmer på Youtube. Har du?
6 mar 2014
Nya appar
Nya appar
Nu har vi släppt en helt nya app för iOS och uppdaterat appen för Android. De nya apparna innehåller flera nya funktioner och för iOS även ett helt nytt och snyggare gränssnitt.
12 feb 2014
Brandvarnarens dag 2013
Brandvarnarens dag 2013
På söndag är det Brandvarnarens dag. ​ Från början var detta den dag på året när man skulle kontrollera batteriet i sin brandvarnare, detta ska man abslolut fortsätta att göra
2 dec 2013
Sov gott. Vakna fort!
Sov gott. Vakna fort!
Vi deltar i Aktiv mot Brand. Kampanjen ska bidra till att öka männsiskors kunskap och motivera dem att ta ett aktivt ansvar för det egna brandskyddet.
7 mar 2014
  © Nexa E-post: support@nexa.se