Nyligen lanserade produkter

NEXA BRIDGE

Nexa Bridge

Nexa Bridge låter dig kombinera produkter från System Nexa (433,92MHz), brandvarnare från Nexa Fire & Safety (868MHz) samt produkter med Z-wave (868,42 MHz) för att skapa ett smartare hem och en trådlös installation.

Visa produkt →

SYSTEM NEXA

Inbyggnadsmottagare trapp

WMR-2300

WMR-2300 kan kopplas till befintlig trappomkopplare för att behålla befintlig funktion samtidigt som den styrs trådlöst. Mottagaren är kompatibel med Nexa Bridge och samtliga sändare i System Nexa.

Visa produkt →

Inbyggnadsmottagare kron

WMR-3000

WMR-3000 kan kopplas till befintlig kronomkopplare för att både behålla befintlig funktion samtidigt som den styrs trådlöst. WMR-3000 är kompatibel med Nexa Bridge och samtliga sändare i System Nexa.

Visa produkt →

Trådlös väggsändare för utomhusbruk med två kanaler

IPT-1502

Trådlös väggsändare för för utomhus eller i fuktiga och dammiga miljöer. Monteras med medföljande skruv eller dubbelhäftande tejp. IPT-1502 är kompatibel med samtliga sändare i System Nexa och med Nexa Bridge.

Visa produkt →

Mottagare för utomhusbruk

IPR-3500

Kapslad mottagare med PÅ/AV-funktion för utomhusbruk. Dubbel kabelgenomföring i botten. IPR-3500 är kompatibel med samtliga sändare i System Nexa och med Nexa Bridge.

Visa produkt →

Paket med mottagare och sändare för utomhusbruk

IPR-3500, IPT-1501

Paket bestående av IPR-3500 och IPT-1501. IPR-3500 är en kapslad mottagare med PÅ/AV-funktionalitet för utomhusbruk med dubbel kabelgenomföring i botten.

Visa produkt →

FIRE & SAFETY

Design Line

Under vårt brandsortiment Design Line lanserade vi för ett tag sedan en helt ny serie vid namn Maskros. Du kan se dessa produkterna genom att trycka på länken nedan.

Visa produkter →

Produkterna hittar du hos någon av våra återförsäljare, då produkterna är nya kan det ta ett tag innan återförsäljare hinner få in produkten. Kontakta oss om du inte lyckas hitta en återförsäljare så hjälper vi dig.