Senast lanserade produkter

NEXA BRIDGE

Nexa Bridge

Nexa Bridge låter dig kombinera produkter från System Nexa (433,92MHz), brandvarnare från Nexa Fire & Safety (868MHz) samt produkter med Z-wave (868,42 MHz) för att skapa ett smartare hem och en trådlös installation.

Visa produkt →

SYSTEM NEXA

En mottagare för 1-10 V styrning

LDR-230

1-10 V är en analog styrning som används av de flesta LED-drivare på marknaden i dag. LDR-230 kan kopplas till era LED-drivare och på det sättet kan högre laster styras synkroniserat.

Visa produkt →

Sändarpuck som matas med 230V

WBT-230

WBT-230 är en sändare med 2 kanaler som matas med 230 V och har två ingångar för 230 V-signaler. WBT-230 kan användas för att skapa en trådlös länk mellan två 230 V-kretsar.

Visa produkt →

Svarta sändarknappar

WTEB-1 / WTEB-2

Framtagen för att i design och färg matcha ramar från ELKO Plus, ELKO RS och Schneider Exxact för att enkelt smälta in i installationer, i förpackningen finns därför knappar i två svarta nyanser.

Visa produkt →

Inbyggnadsmottagare kron

WMR-3000

WMR-3000 kan kopplas till befintlig kronomkopplare för att både behålla befintlig funktion samtidigt som den styrs trådlöst. WMR-3000 är kompatibel med Nexa Bridge och samtliga sändare i System Nexa.

Visa produkt →

Inbyggnadsmottagare trapp

WMR-2300

WMR-2300 kan kopplas till befintlig trappomkopplare för att behålla befintlig funktion samtidigt som den styrs trådlöst. Mottagaren är kompatibel med Nexa Bridge och samtliga sändare i System Nexa.

Visa produkt →

Trådlös väggsändare för utomhusbruk med två kanaler

IPT-1502

Trådlös väggsändare för för utomhus eller i fuktiga och dammiga miljöer. Monteras med medföljande skruv eller dubbelhäftande tejp. Kompatibel med alla sändare i System Nexa och med Nexa Bridge.

Visa produkt →

Paket med mottagare och sändare för utomhusbruk

IPR-3500, IPT-1501

Paket bestående av IPR-3500 och IPT-1501. IPR-3500 är en kapslad mottagare med PÅ/AV-funktionalitet för utomhusbruk med dubbel kabelgenomföring i botten.

Visa produkt →

Mottagare för utomhusbruk

IPR-3500

Kapslad mottagare med PÅ/AV-funktion för utomhusbruk. Dubbel kabelgenomföring i botten. IPR-3500 är kompatibel med samtliga sändare i System Nexa och med Nexa Bridge.

Visa produkt →

FIRE & SAFETY

Design Line

Under vårt brandsortiment Design Line lanserade vi för ett tag sedan en helt ny serie vid namn Maskros. Du kan se dessa produkterna genom att trycka på länken nedan.

Visa produkter →

Produkterna hittar du hos någon av våra återförsäljare, då produkterna är nya kan det ta ett tag innan återförsäljare hinner få in produkten. Kontakta oss om du inte lyckas hitta en återförsäljare så hjälper vi dig.