NXT by Nexa är ett användarvänligt system med räckvidd och driftsäkerhet i en klass för sig. Med krypterad tvåvägskommunikation och räckvidd på upp till 300 meter nås alla utrymmen ute och inne.

System Nexa är ett trådlöst självlärande system, vilket gör installationen mycket enkel. Räckvidden är upp till 30 meter. Alla produkter inom systemet kan kommunicera trådlöst med varandra. Välj ur ett komplett sortiment av plug-in, inbyggnadsmottagare, dörrklockor, sensorer, väggsändare, fjärrkontroller med mera.

Z-Wave är en internationell standard för trådlös radiokommunikation där du kan blanda produkter från olika tillverkare. Med Z-wave får du funktioner som tvåvägskommunikation där du alltid får en bekräftelse på att dina kommandon har utförts och möjlighet att bygga meshnätverk för att skapa längre räckvidd.

Fire & Safety har ett brett sortiment av produkter med fokus på brandsäkerhet. Samtliga produkter är godkända och väl beprövade för att du ska känna dig trygg i ditt hem eller på din arbetsplats.

Design Line är ett unikt sortiment med designade brandsäkerhetsprodukter för hemmet. Välj mellan olika färger och mönster för att hitta de produkter som passar i just ditt hem.